Marjolein

Over Marjolein Brandenburg

Ontwikkelingspsycholoog, spelpsychotherapeut, EMDR-therapeut en cognitief gedragstherapeut.

“Opvoeden is een leuke, maar niet altijd makkelijke klus. Als moeder van 3 jonge kinderen weet ik dat maar al te goed. Ieder kind ontwikkelt zich anders. Ik werk inmiddels 10 jaar intensief en met veel plezier met kinderen en hun ouders. Ik ben gespecialiseerd in verschillende behandelvormen voor kinderen en jeugdigen en heb diverse cursussen gevolgd waarin spel binnen therapie centraal staat.”

“In mijn praktijk kom ik regelmatig (aanstaande) moeders tegen. Ik merk dat zij soms onnodig rond blijven lopen met emotionele klachten en problemen rondom zwangerschap, bevalling en moederschap. Ook hen help ik met begeleiding en behandeling.”

Praktijk OK! is een kleine praktijk voor het jonge kind en gezin. Het verder helpen van ouders en kinderen staat centraal. De praktijk is gevestigd in Zeist.

Drs. Marjolein Brandenburg werkte eerder als behandelaar bij Bleypraktijken in Rotterdam en bij Virenze Utrecht, polikliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Als diagnosticus werkte ze bij de polikliniek kinder- en jeugdpsychiatrie van het Sophia Kinderziekenhuis. Ze werkt samen met verschillende regionale zorgaanbieders.

Registratie en lidmaatschappen

Wil je meer weten? Neem contact op met Marjolein Brandenburg