Over Marjolein Brandenburg

Ontwikkelingspsycholoog, speltherapeut, EMDR-behandelaar en cognitief gedragstherapeut.

Marjolein Brandenburg: “Opvoeden is een leuke, maar niet altijd makkelijke klus. Als moeder van 3 opgroeiende kinderen weet ik dat maar al te goed. Ieder kind ontwikkelt zich anders. Ik werk inmiddels bijna 20 jaar intensief en met veel plezier met kinderen, jongeren en hun ouders.”

Marjolein Brandenburg is het gezicht van Praktijk OK! Het is een kleine praktijk voor kind, jongere en gezin. Het verder helpen van ouders en opgroeiende kinderen (van 4 tot 18 jaar) staat centraal. Marjolein is gespecialiseerd in verschillende behandelvormen en volgde diverse cursussen waarin spel binnen therapie centraal staat.

Je vindt Praktijk OK! in Zeist.

Misschien ken je Marjolein van praktijk Okee Mama, ook in Zeist. Met Okee Mama helpt Marjolein vrouwen met emotionele problemen rondom zwangerschap, geboorte en moederschap.

Marjolein Brandenburg

werkte eerder als behandelaar bij Bleypraktijken in Rotterdam en bij Virenze Utrecht, polikliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Als diagnosticus werkte ze bij de polikliniek kinder- en jeugdpsychiatrie van het Sophia Kinderziekenhuis. Ze werkt samen met verschillende regionale zorgaanbieders.

Registratie en lidmaatschappen

Wil je meer weten? Neem contact op met Marjolein Brandenburg